Σύστημα Πρεσσοθεραπείας Διαδοχικής Συμπίεσης

Το σύστημα διαδοχικής συμπίεσης RecoveryAir είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την επιτάχυνση της αποκατάστασης και αθλητικής αποθεραπείας. Χρησιμοποιείται στη μυοσκελετική αποκατάσταση, από όσους κάνουν εντατική προπόνηση στα πλαίσια της αποθεραπείας τους, καθώς και από όσους έχουν μυϊκούς πόνους και πρησμένα πόδια.

Το λεμφικό σύστημα και τα αγγεία αίματος εργάζονται συνεργατικά για την φυσιολογική απομάκρυνση των αποβλήτων των κυττάρων. Η μυϊκή κίνηση, ωστόσο, απαιτείται για την διευκόλυνση της παραπάνω διεργασίας, καθώς το φλεβικό σύστημα δεν έχει αυτή τη δυνατότητα άντλησης, όπως το αρτηριακό σύστημα. Παραδοσιακά, οι αθλητές και οι επαγγελματίες
άσκησης και αποκατάστασης προτείνουν ήπια άσκηση για να επιτύχουν μυϊκή σύσπαση και αύξηση της κυκλοφορίας στο σώμα, ώστε να αντιμετωπιστεί ο μυϊκός κάματος.

Το RecoveryAir προσφέρει μία επιθετική, αλλά φυσική εναλλακτική στην παθητική αποθεραπεία. Το σύστημα μας διεγείρει την τοπική “ενεργητική αποθεραπεία” (όπως το περπάτημα) με τρόπο παθητικό, καθώς η θεραπεία εκτελείται κατά την ανάπαυση. Η θεραπεία αυτή αυξάνει την φλεβική επιστροφή, επιταχύνοντας την αποστράγγιση των στοιχείων που προκαλούν κάματο και πόνο στους μύες. Απομακρύνει αποτελεσματικά τους μεταβολίτες της άσκησης ταχύτερα από οποιοδήποτε παραδοσιακό τρόπο αποθεραπείας.

Η διαδοχική και διαλείπουσα συμπίεση αυξάνει τη κυκλοφορία σε όλα τα επίπεδα του φλεβικού συστήματος αφαιρώντας αποτελεσματικά τα μεταβολικά υποπροϊόντα, ταχύτερα από οποιοδήποτε άλλο παραδοσιακό τρόπο αποθεραπείας ή με την απλή ανάπαυση.